OCX registration trouble

Issues related to Enigma Virtual Box
Post Reply
valgreesh
Posts: 3
Joined: Thu Jun 23, 2011 9:59 am

OCX registration trouble

Post by valgreesh » Thu Jun 23, 2011 10:18 am

Flash.ocx not register (checkbox Register as Activex), if selected virtualization method is "Never Write to Disk"

Enigma
Site Admin
Posts: 2508
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: OCX registration trouble

Post by Enigma » Thu Jun 23, 2011 10:23 am

Hi valgreesh, there were some problems with registry virtualization, but all problems are fixed in 2.40.

Probably, you just did not enable Registry Virtualization. It is very important to do if OCX registering is using.

valgreesh
Posts: 3
Joined: Thu Jun 23, 2011 9:59 am

Re: OCX registration trouble

Post by valgreesh » Thu Jun 23, 2011 11:19 am

> there were some problems with registry virtualization, but all problems are fixed in 2.40.

This bug is reproduced on a 2.40. Registry virtualization is enabled. Checked on a Windows 7 x64, Windows Server 2003 x86. And on Windows Server 2003 x86 boxed app crashed after exit.

Enigma
Site Admin
Posts: 2508
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: OCX registration trouble

Post by Enigma » Thu Jun 23, 2011 3:34 pm

Can you send us sample at vbox@enigmaprotector.com? We will test it out.
Not packed sample I mean.

valgreesh
Posts: 3
Joined: Thu Jun 23, 2011 9:59 am

Re: OCX registration trouble

Post by valgreesh » Thu Jun 23, 2011 4:22 pm

Ready.

Enigma
Site Admin
Posts: 2508
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: OCX registration trouble

Post by Enigma » Thu Jun 23, 2011 5:10 pm

Just to append the post.

On Windows XP packed file working well
On Windows 2003 x86 it also works well, no problems
On Windows Vista - also no problem
On Windows 7 x64 - file loads, html file is being loaded successfully too, but just swf is not shown properly. I already seen same problem on Win 7 x64 with other flash.ocx. Virtual process is looking absolutely well, swf is loading, but for unknown reason it is not showing. Ok, that's bug.
On Windows 2008 - yes, flash.ocx is not initializing and application crash at exit.

Will try to find what is wrong there!

Post Reply