Multiple Packages

Issues related to Enigma Virtual Box
Post Reply
Majid
Posts: 138
Joined: Mon Nov 29, 2010 2:54 pm
Location: Iran
Contact:

Multiple Packages

Post by Majid » Wed Feb 16, 2011 8:30 am

Hi Enigma

I do not know if Enigma can do this or not,Just read a part of molebox manual:

"Configuring packages:
In MoleBox Pro version you can create multiple data packages. Every project has a 'Default' package containing the exe file and a random number of data packages. The default package in always packed to the 'target executable'. All the data packages are stored in the same directory with the target executable."

Awaiting Your Respond
Brothers To The End...

aargh
Posts: 35
Joined: Wed Jan 05, 2011 1:51 pm

Re: Multiple Packages

Post by aargh » Sun Feb 20, 2011 12:19 pm

Well, I'm not alone who would need this ;-)
http://enigmaprotector.com/forum/viewto ... ?f=7&t=621

Enigma
Site Admin
Posts: 2526
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Multiple Packages

Post by Enigma » Mon Feb 21, 2011 7:49 am

Ok guys, it probably is a useful feature.

Anyway, as I already advised, you may simply pack new executable with new "package" when you want and when it is necessary. The only one disadvantage I see - default package could be very huge, and if you need to update only couple of small files it would be big deal to send new huge version to users.

Ok, it's in todo list.

Post Reply