Different HWID produced?

Post here messages if you have any problems with working of Enigma Protector
Post Reply
ElliotHM
Posts: 8
Joined: Fri Dec 06, 2013 6:19 pm

Different HWID produced?

Post by ElliotHM » Sat Jan 31, 2015 5:32 pm

With version 4.00 I was getting identical HWIDs being produced using c++ 2012 and VB.NET.

With version 4.20 I'm getting a different HWID from c++ to VB.NET; each on the same run time with the same permissions.

Any idea why this is?


-Edit narrowed this down... Works flawless on some windows 7 64bit users, doesn't for some others... from 4.00-4.20
Apparently only the HDD ID is changing not the CPU or MotherBoard

Enigma
Site Admin
Posts: 2744
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Different HWID produced?

Post by Enigma » Sun Feb 01, 2015 6:02 pm

Hi Elliot,

Could you please let me know if you are trying to open an old project in Enigma 4.20 or just created a new project?

If new project, please contact us at support@enigmaprotector.com, we have made some improvements in this direction in newest non official version, so we will give it to you to try.

ElliotHM
Posts: 8
Joined: Fri Dec 06, 2013 6:19 pm

Re: Different HWID produced?

Post by ElliotHM » Sat Feb 14, 2015 9:17 pm

sent 2 emails; still awaiting a response 2 weeks down the line, any update on this issue?

Enigma
Site Admin
Posts: 2744
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Different HWID produced?

Post by Enigma » Mon Feb 16, 2015 10:14 am

Hi Elliot, very sorry for the delay in reply, our support will reply to you ASAP!

Post Reply