Lines of Command Line

Post here any topics that related to Enigma Protector, its functionality, your misunderstanding, offers to improvements etc etc etc
Post Reply
Majid
Posts: 138
Joined: Mon Nov 29, 2010 2:54 pm
Location: Iran
Contact:

Lines of Command Line

Post by Majid » Sun Mar 13, 2011 1:12 pm

Hi Enigma

Miscellaneous --> command line, There I can write just one script line,How to write two or more script lines? :?:
Brothers To The End...

Enigma
Site Admin
Posts: 2516
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Lines of Command Line

Post by Enigma » Mon Mar 14, 2011 8:26 am

Hi Majid, command like is only one line string :) it can't be multi line! See MSDN for the explanation of command line!

Majid
Posts: 138
Joined: Mon Nov 29, 2010 2:54 pm
Location: Iran
Contact:

Re: Lines of Command Line

Post by Majid » Mon Mar 14, 2011 9:33 am

I think it can be multi-line:

*****************************************
Del *.jpg
enigma.exe convert *.mp3 *.wav
mkdir pictures\music
******************************************

Three Lines ! now what do you think? for example I want first my app delete some files,then copy some extracted external files,make a directory etc...
Is there any way to do them in just on line?
Brothers To The End...

Enigma
Site Admin
Posts: 2516
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Lines of Command Line

Post by Enigma » Mon Mar 14, 2011 9:44 am

no no, you just misunderstand the feature. It does not run programs from command line, it append or change commands of current protected file.

For example, if you set some command line there, then your file will be executed like:
"your_protected_file.exe commandline"

So, the command line applies to only protected file, it is not being executed like an external command.

Majid
Posts: 138
Joined: Mon Nov 29, 2010 2:54 pm
Location: Iran
Contact:

Re: Lines of Command Line

Post by Majid » Mon Mar 14, 2011 9:46 am

So I should ask for such future ! may you create this feature someday?
Brothers To The End...

Enigma
Site Admin
Posts: 2516
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Lines of Command Line

Post by Enigma » Mon Mar 14, 2011 9:59 am

No, never, because it is very simple to make with plugins, very simple!

Probably later I will make such plugin, it is better and quicker!

Post Reply